exposing the dark side of adoption
Register Log in

Message from Edith Nieman

public

Bericht van Edith Nieman

Laatst gewijzigd:
12 december 2004

Hallo allemaal ,

Wat een geweldige verrassing een prachtig boek en zo beeldschoon in elkaar gezet wat een geduld..!!!
Heb natuurlijk nog niet alle verhalen gelezen ,maar het leuke hier van is dat ik de mensen die reageerden me ook nog goed herinner,dat zegt ook wel wat denk ik .Ben er erg blij mee en is een heel mooi afscheidskado ,dank jullie allemaal ...

Mijn vertrek is inderdaad op een weinig elegante manier aangekondigd ..
de directie heeft zich laten voorlichten door mensen ,die nieuw zijn op een post en dachten het allemaal beter te weten ,dat is jammer, want het had voor mij, en de ouders op de Wl veel netter en beter afgewerkt kunnen worden en dan waren de contacten minder geschokt geweest .

In augustus waren "mijn" laatste 3 echtparen van Pisingos en daarna nog 2 van de ICBF en net deze week het eerste voorstel van Cran van een baby. Zelf ben ik sinds 1 october druk met de amerikanen het is een organisatie uit Tuscon Arizona en de Colombia afdeling zit in Tampa Florida . Ze bestaan al 10 jaar maar waren meer op China ,Rusland en zo gericht...met Colombia begonnen ze 3 jaar geleden geloof ik en nu op volle toeren, het voelt dus helemaal niet als een afscheid en her en der heb ik gehoord dat er maar een afscheidsreceptie voor me georganiseerd zou moeten worden in Colombia ,dat is natuurlijk vreemd,want ik werk door met alle contacten,die ik zelf had gemaakt in al die jaren ...

Er worden hoofdzakelijk grotere kinderen geplaatst en dat werk is erg voldoening gevend ,vooral omdat die zelf ook iets in te brengen hebben ,ze mogen aangeven of ze wel of niet mee willen met de ouders b.v ze mailen en bellen met hun resp.ouders etc.

De cirkel is compleet toen ik begon in 77 ,geloof ik , werden er via Fana en later Cran toch wel oudere kinderen in adoptie gegeven ,dat is toen helemaal veranderd en zie ik ga weer terug naar die vorm van adoptie .

Natuurlijk gaan er ook veel babies via deze organisatie in adoptie,want die willen ze ook daar graag .
Er is dus weinig veranderd ben weer even druk en na een vervelende 8 maanden 
ben ik erg blij met deze andere baan .

Andres "mijn assistent"waar ik al 12 jaar mee werk is ook mee verhuisd en storten we ons nu op de "gringos" die onze ervaring graag uitbuiten .

Nogmaals erg veel dank ik ga dit op mijn gemak lezen en van genieten .

hartelijke groeten Edith

2004